Login Close

Inici / NOTÍCIES / Vida social / S'acosta el cap de setmana del local!
A+ R A-
23 març

S'acosta el cap de setmana del local!

Valora aquest element
(0 vots)
S'acosta el 9è aniversari del local i, com cada any, ho celebrarem amb la diada de la festa del local, però aquest any ho celebrarem els dos dies del cap de setmana!
El cap de setmana començarà dissabte amb la Bici-Calçotada,  i que tindrà per programa: una sortida en bicicleta des del local, tindrem dos opcions de ruta per gaudir-ne. Les rutes acabaran al local on ja hi haurà tots aquells qui hagin optat per dormir una mica més i anar a gaudir del matí al local i ajudar en els preparatius de l calçotada. "Es pot anar a la calçotada i no a la bicicletada?" Si, es pot. Durant el matí/migdia podreu anar arribant, i tots aquells qui volgueu/pogueu, podreu donar un cop de mà que de ben segur serà agraït pels organitzadors!

"D'acord, una altra pregunta, on puc comprar el tiquet?" Pots comprar el tiquet fins al dimarts 28(aquest inclòs) a la botigueta del local en horari d'assaig i te 4 menus diferents:
- Infantil (5€): Macarrons + pollastre + beguda.
- De tot! (7€): Calçots + salsa + cansalada + botifarra+ beguda
- Vegetarià (5€): Calçots + salsa + beguda
- Carnívor (5€): Botifarra + cansalada + pa + beguda

En acabar la calçotada tindrem la sobretaula animada amb la música ambient que ens punxarà Dj Espriu, aquells qui vulguin, podran jugar al ping-pong, a les cartes...

Diumenge: tindrem celebrarem l'aniversari del local fent el que millor sabem fer, castells. I es que un any més celebrarem la diada als jardins de l'escorxador. Aquest any ho farem en companyia de la Jove de Barcelona. En acabar la diada tindrem botifarrada organitzada pel bar en podeu comprar els tiquets a 4 € al bar.

No us adormiu i compreu els vostres tiquets abans no sigui massa tard!!K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next