Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Les FAQs del Concurs
A+ R A-
18 set.

Les FAQs del Concurs

Valora aquest element
(1 Vota)

- Com m’inscric per venir al Concurs?

Enguany hi ha dos mètodes d’inscripció:

> Si ets soci rebràs un correu electrònic amb l’accés per poder fer la teva inscripció (en el cas de no poder-ho fer per aquesta via, hauràs de fer-ho presencialment en algun assaig).


> Si no ets soci, hauràs de venir a algun assaig i apuntar-te presencialment omplint una fitxa d'inscripció (l'adjuntem en aquesta notícia). Quan ho facis, et donarem la samarreta amb la qual hauràs de venir al Concurs.


- Quin dia es tanquen les inscripcions?

Tens temps fins el divendres 5 d’octubre (però no esperis a últim moment!).

- S’ha de pagar alguna cosa?


La inscripció i l’entrada a plaça és totalment gratuïta (siguis soci o no) i inclou l’assegurança d’accidents. Et regalem la samarreta quan vingui a algun dels assajos especials i a més, durant el concurs tindràs aigua i fruita per anar refrigerant.

- I si vull anar a la grada, com ho faig?


Tot i que a nosaltres ens agrada més que vinguis a l’arena a fer pinya, la colla té a la seva disposició algunes entrades per vendre. Estigues atent/a quan ho comuniquem!

- Podem apuntar-nos tots els amics al mateix bus?

Sí. Quan facis la inscripció (ja sigui via mail o presencialment) se us donarà l’opció de triar el bus. Poseu-vos d’acord i decidiu en quin voleu anar-hi.

- A quina hora surten els busos? I des d’on?


A les 6.30h i ben puntuals! Sortiran des del Polígon Rocafonda - Mata

- Puc apuntar-me al bus i només fer la tornada?


Sí, sempre que quan facis la inscripció ho diguis. Ah! i estigues atent quan surtin les llistes dels busos, també se t’assignarà un bus concret.

- Puc canviar-me de bus a la tornada?


No (i tampoc et pots canviar de seient). Som molta gent i l’organització és força complexa. Si facilitem la tornada als responsables de busos tot anirà molt millor.

- Hi haurà lloc per guardar les bosses durant el Concurs?


Sí! Com a cada actuació, hi haurà les saques situades a l’arena.

- Jo vinc cada dia a assaig. No fallo mai. També tindré samarreta?


És clar! Tothom que vingui al concurs tindrà la samarreta commemorativa d’enguany. Les repartirem el divendres 21 i durant la setmana prèvia al Concurs.

- Tindré temps per menjar durant el Concurs?


Sí. Hi ha temps per descansar, beure (aigua!) i menjar. Però no perdis mai de vista l’ordre d’actuació!

- Si no sóc casteller, com he d’anar vestit/da?

Sobretot porta la samarreta que t'haurem donat a assaig, si tens pantalons blancs millor, sinó millor uns pantalons llargs. Ah! i calçat còmode.

- Com sabré quan ens toca actuar?

Els Capgrossos actuem, en principi, en sisena posició de cada ronda. Quan arribem a plaça, i després de deixar les bosses, anirem al nostre lloc, començarem a muntar la primera pinya i ens esperarem al nostre torn. Un cop acabat i celebrat el primer castell muntarem el següent. Algun responsable de la tècnica ens dirà després de quina colla hem de tornar a estar preparats per quan ens torni a tocar.

- He de ser major d’edat per venir al Concurs?


No cal! Només necessitaràs una autorització en el moment que facis la inscripció.

- Quantes hores dura el Concurs?


És difícil de preveure. Se sap l’hora d’inici (a les 10h) però no se sap l’hora d’acabada. Depen del ritme de les rondes i dels castells que es facin.  Però pots calcular que dura entre 5 i 6 hores.

- Puc entrar amb beguda i menjar al recinte?


En principi, no hi ha problemes.

- Quan es torna cap a Mataró?


Quan acabi el Concurs anirem tots plegats a buscar els busos. Els busos ens deixaran de nou al polígon Rocafonda-Mata i es farà una rebuda al Local dels Capgrossos.

- I després del concurs, què?


Doncs la cosa no acaba aquí! Just la setmana següent del concurs farem un assaig especial per tots aquells nouvinguts que us heu iniciat en el món casteller.


A més, començarem la Traca Final amb actuacions com la de Sants, Girona, Tots Sants i altres.


Esperem tornar-te a veure!
K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next