Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Algunes places, diades i descansos d’aquest 2018
A+ R A-
22 febr.

Algunes places, diades i descansos d’aquest 2018

Valora aquest element
(0 vots)


Tot i que el calendari encara s’està acabant de tancar, podem començar a agafar agendes i anotar tot el que ens espera aquest any, tant pel que fa als assajos i actuacions com als dies de descans que hem repartit al llarg de la temporada.


Fa dies que els assajos han començat i la primera actuació no és lluny. Ens hi posem l’11 de març a Fontanilles (Baix Empordà) per després fer un abril tranquil, amb aturada total per Setmana Santa i on hi destaca la novetat d’actuar davant la Sagrada Família de Barcelona.


Un maig a Figueres, Badalona, Gràcia i Berga ens han de portar al primer punt culminant de la temporada, el XXIIè aniversari de la colla el 3 de juny.


Després, com sempre, un juny i un juliol amb la mirada posada a Santes. Vilassar, Festa Major de Terrassa, Premià i Granollers són alguns dels punts destacats. La culminació del primer tram, el diumenge 22 de juliol a la Plaça Santa Anna de Mataró.


Després de la Passada de Santes del 27, una mica de vacances fins el 23 d’agost quan reprendrem els assajos.


Un final d’agost i un setembre a el Palau Solità, Pineda, el Born de Barcelona, Esplugues, El Prat i Lleida ens han de portar al Concurs de Castells de Tarragona el 7 d’octubre en les millors condicions per fer-hi un gran paper.


Passat el concurs, i un cop recuperades les forces, la tradicional traca final de la temporada: Sants, Girona, Tots Sants, Diada de la Mariona i Diada de Minyons.


Totes aquestes actuacions, amb les possibles modificacions  que pugui haver-hi, les trobareu al calendari de la colla tant a la web com als vostres dispositus mòbils.


Tots aquells que ja tingueu sincronitzat el calendari de la colla, l’actualització de les actuacions serà automàtica als vostres dispositius mòbils. Els que encara no ho tingueu sincronitzat només cal que busqueu en el programa que utilitzeu "AFEGIR CALENDARI", cliqueu "AFEGEIX PER URL", i en la finestreta que es desplegui, hi enganxeu el següent link:


https://www.google.com/calendar/ical/s1rfm72b5psv8ll5fmouoorq9c%40group.calendar.google.com/public/basic.icsCom podeu veure, ens espera una gran temporada, amb grans places i grans colles amb les quals fer bons castells. No podem fallar-hi #somcapgrossos. 


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next

Notícies recents